Ketahui teknik basic & advance grafik mudah, jimat dan menguntungkan anda di Iclass Internet Design hari ini!

Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda boleh UNTUNG BESAR di INTERNET? Apa lagi jika anda mengetahui berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan bisnes anda, lagi untung! - Razzi Rahman CEO, Author, Designer & Singer
Tidak seperti kelas-kelas grafik yang lain, ICLASS GRAFIK ini mengajar anda jalan cepat untuk pandai grafik, mudah untuk design anda nampak cantik dan pastinya lebih menarik perhatian pelanggan anda nanti!

"Saya tak tahu apa-apa, bolehkah saya buat grafik?"

Anda boleh!

Kelas asas sudah cukup membuka mata dan minda anda kerana anda akan mengetahui dengan mudah dan cepat, berbagai teknik-teknik asas berkesan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing!

Kadang-kadang kita yang 'zero' pengetahuan grafik akan tertanya-tanya, bolehkah kita buat? Dengan teknik mudah dan cepat yang dipraktikkan, walau anda bukan seorang designer, tiada bakat dalam grafik, ZERO knowledge, ANDA TETAP BOLEH MELAKUKANNYA!
Jom tengok berbagai image-image menarik dari saya untuk tatapan anda... Click button PLAY di bawah!
Sedikit perkongsian untuk anda tengok dan ketahui kepentingan grafik di perniagaan Click button PLAY di bawah!
Sedikit pengetahuan Grafik anda perolehi, sudah boleh memberi
KEUNTUNGAN BESAR KEPADA ANDA!
img02
Apa yang anda fikirkan apabila melihat gambar di sebelah? Dengan hanya sedikit kreativiti dimasukkan ke dalam satu image, telah menyampaikan maksud yang amat berkesan kan?

Begitulah pentingnya grafik dan design dalam menyampaikan maksud seterusnya membuka minda pelanggan untuk membuat belian. Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda sudah boleh UNTUNG BESAR! Apa lagi jika anda dapat tahu berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan perniagaan anda, memang lagi untunglah! JADI GUNAKAN KELEBIHAN ini untuk menghadapi pesaing anda!

Berbeza dengan cara pembelajaran lain, Iclass Design membawa anda mudah dan cepat mengetahui berbagai teknik-teknik asas berkesan dan menguntungkan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing.

Lebih menguntungkan lagi, anda berpeluang mempelajari segala-gala ilmu dan selok belok bidang designing ini dari seorang designer yang sudah lebih 10 tahun berpengalaman di dalam bidang design dan kini sedang berkhidmat di syarikat Jutawan Internet Malaysia, Irfan Khairi Sdn Bhd sebagai CEO & Ketua Designer. Malah beliau sendiri telah mendapat bimbingan secara terus dari Encik Irfan Khairi.

Nota Penting dari Irfan Khairi...

irfankhairi_testimoni
Irfan Khairi
Check this out... ini adalah antara manfaat mengapa perlu tahu serba sedikit / basic mengedit gambar... gambar original di atas... gambar edit di bawah. Itu2019s my Facebook cover image! Sebenarnya masa ambik selfie gambar di statue of liberty tu, hari mendung... tetapi di Facebook cover image, saya jadikan langit biru.

Few things boleh buat bila pandai edit
1. Saya ubah langit mendung jadi biru...

2. Tambahkan text call for action di kiri untuk dapat call sekiranya client nak minta talks/ceramah/jemputan

3. Letak jenama OpenUni.com.my supaya orang sentiasa ingat the product at the top left.

4. Letak info to get email address (ingat module 7) di bahagian kanan. So, learning graphic edit walaupun basic akan membantu perniagaan anda.

Do join iClass! At RM100, it's a steal... murah sangat-sangat compare to ilmu big boss Razzi Rahman sampaikan.

ps: Teringat lagu Mendung x bererti hujan. ;)
Berminat untuk menyertai Iclass? Sila klik Iclass Pilihan anda

Kenali "The Designer"

Razzi Rahman adalah CEO/Designer kepada Irfan Khairi Sdn Bhd, syarikat milik Jutawan Internet terkenal, Irfan Khairi. Just a simple guy, really...yang suka berkongsi pengalaman-pengalaman yang boleh memberi manfaat. Razzi juga merupakan penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta terlaris di pasaran dan juga penulis 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
image20
Beliau juga adalah Chief Editor/Designer Majalah Inspirasi Kejayaan (IK), dan semenjak dari dulu, kini dan selamanya, Razzi Rahman adalah seorang penyanyi! Telah menerbitkan 3 album. Dengan lagu-lagu popular, Syakila, Rembulan Kesiangan, Ke Dasar Cinta mu, dan terbaru KERANA bersama Irfan Khairi.
image19
Kepakaran Razzi definitely writing & designing! Dan kini sudahlah tiba masanya beliau berkongsi ilmu yang telah bertahun-tahun dipelajari dan dibimbing oleh Jutawan Internet sifu terbaik, Irfan Khairi.
razzi_kot
Saya di sini untuk Membantu anda!
img03
Jauhkan pesaing-pesaing anda dengan menjadi lain dari yang lain. Banyak yang akan anda dapat pelajari dari Icass Internet Design. Di sinilah bermulanya era baru dalam bidang perniagaan anda. Di sinilah anda mulakan perubahan di dalam perniagaan anda. Di sini anda mulai boleh mengorak langkah jauh dalam mencapai cita-cita untuk menjadi usahawan yang berjaya.
YA....Bersama-sama saya, kita akan mempelajari sedikit ilmu grafik design khas buat perniagaan online, anda bisa mengubah dunia! Perkongsian ini sebenarnya amat peribadi buat saya kerana jarang-jarang sekali saya berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang amat berguna ini.
Jangan lepaskan peluang yang amat berharga ini, sertai saya di Iclass Internet Design sekarang! InsyaAllah apa yang saya bimbing anda semua nanti boleh membawa keuntungan dan manfaat kepada perniagaan atau perkhidmatan anda. - Razzi Rahman CEO IKSB, in house Designer IKSB.
Apa kata mereka yang sudah join?
image13_2
image24
image22

"Apabila sudah tahu tentang grafik, broschure, flyers, bisnes kad atau apa saja DESIGN SENDIRILAH ;) "

0flyersUntuk pendaftaran sila hubungi, Admin Executive di talian :
03-77292277
Mungkin anda sedang mengalami Masalah-masalah ini?
Anda mahukan produk anda kelihatan profesional tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya?
Anda juga mahu promosi poster/flyers/broschure produk anda kelihatan cantik tetapi tidak tahu teknik grafik design?
Anda letih memikirkan bagaimana menarik ramai pelanggan dengan image-image perniagaan anda?
Anda mahu jenama perniagaan anda kelihatan menarik, memberangsangkan?
Anda mahu edit background image yang tidak cantik, kotor, tidak ceria, tukar kepada yang bersih dan menarik?
Anda mahu membuat cover image facebook anda lebih mendapat perhatian ramai?
Anda mahu gambar diri anda sendiri nampak smart dan profesional?
Anda mahu ubah setiap image di media sosial anda agar kelihatan menarik dan membuatkan ramai bertanya tentang produk/perniagaan anda?

TIPS! Designer IKSB, Razzi Rahman @ Brother Love akan membimbing anda dalam asas rekabentuk grafik & image editing untuk membawa perniagaan/perkhidmatan anda ke tahap yang lebih hebat daripada pesaing-pesaing anda... dengan cara cukup mudah!

Apa pendapat mereka yang di FACEBOOK?
image33
image34
image2_1
Qistina Balqis - Awesome.. best sesangat attend iClass ni.. banyak teknik saya pelajari dari sifu hebat Razzi Rahman yang betul-betul mantap skilnya untuk design yang very impressive and unique.. Serius best.. Rugi siapa tak join class ni.. huhu.. Congrats & good job, sifu Razzi Rahman.
Al-Myra Nabila - Wow wow.. iClass ni memang best. Saya dah pergi kelas ni. Dalam iClass ni tahap kagum LUAR BIASA. Sifu Razzi Rahman kata ni hanya basic untuk design tapi apa saya tengok apa yang diajar bukan basic tapi macam PRO. Serius rugi tak pergi. Internet marketer sangat memerlukan because IMPRESSIVE PICTURE WILL SELL!!!... biasa-biasa picture cannot sell.. huhu.
Yusnisah Mohd Yusar - Kelas yang happening, teknik yang mudah difahami, ilmu yang saya cari-cari selama ini kerana internet adalah u2018kedai mayau2019 saya, kelainan dalam mengetengahkan produk amatlah penting untuk bersaing dengan pesaing-pesaing saya.. walaupun basic, ianya seperti sudah lengkap seperti kelas advance.. rasa macam nak join sekali lagi nak2 pulak sifu nya juga sempoi. ;)
Salah satu modul dalam Iclass - Product Editing!
cookies01Bayangkan  betapa ramainya peniaga menjual produk yang sama, benda sama, rasapun lebih kurang sama. Ini selalu berlaku akibat memilih perniagaan 'TRENDY' dan yang 'POPULAR', perniagaan begini akan memberi saingan yang hangat kerana ramai orang yang kejar mengejar ingin melakukannya. Jadi jika persembahan anda, atau design anda biasa-biasa saja, maka anda pasti akan ketinggalan. PLUS cara anda MEMPROMOSI produk pun lebih kurang sama dengan orang lain, maka nasib-nasib sajalah jika ada jualan dan untung.

TETAPI, jika anda ubah perspektif pelanggan, ubah cara promosi anda, ubah apa yang mereka biasa lihat atau ubah seperti orang ramai lakukan kepada sesuatu yang berbeza, outstanding dan lain dari yang lain seperti gambar ini...pastinya produk/servis/perniagaan anda juga akan nampak lebih unik, ada kelainan dan lebih hebat dari pesaing-pesaing anda!
Product Editing : Dengan pengetahuan simple editing sahaja, anda boleh menjadikan produk anda lain dari yang lain. Ini pastinya akan membawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi. Lihatlah contoh di sebelah ini. Dan bayangkan pula jika teknik ini dilakukan untuk industri anda. Pelanggan anda pasti akan teruja!
image32
"Sejujurnya saya sendiri teruja setiap kali mengajar di Iclass. Kami bertepuk tangan dan bersorak gembira kerana hanya dalam masa yang singkat, dapat membuat design yang memukau, perghhh...CEPAT PANDAI dan BERGUNA pula untuk perniagaan anda!"

Sepatah dua kata dari peserta-peserta lepas yang terdiri daripada usahawan-usahawan online BERJAYA!

image31
image36
image35
image37

"Dengan pengetahuan grafik, image promo anda akan lebih menarik dengan sentuhan 'Profesional look!' tersendiri"

Bilangan pelajar-pelar yang telah menyertai Iclass Grafik semenjak dari 2015 lagi juga, semakin NAIK...dan pastinya Iclass grafik, 100% telah banyak membantu dan memuaskan!
100percent

Masa hanya tinggal...

December Special Offer : Pakej Eksklusif!

offer1
DAFTARLAH SEKARANG!
dan dapatkan tawaran istimewa potongan diskaun sebanyak 30% ini
bonus-round
Selain 30% Diskaun, anda juga akan mendapat 2 Ebook Tutorial langkah demi langkah yang bernilai RM100 - SECARA PERCUMA!
Ini pastinya akan memudahkan anda lagi untuk menyiapkan setiap projek anda!

Untitled-1
rimau-bengong
Kelas (Basic + Advance) : 9.30 to 5.30 : 2 & 3 December 2017 - OPEN
Buatkan pembayaran dan hubungi, Admin di talian : 03-77292277

Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Yuran Pakej 2 Iclass adalah RM500, lepas 30%off : Rm350
  • *PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "Pakej Iclass Eksklusif"
Nyatakan bersama maklumat-maklumat berikut :
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Peserta
- Jumlah Bank-in
'CONFIRM' kan penyertaan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi:
Admin IKSB di talian : 0377292277
basic_block
basic
Iclass_advance
Iclass_video
Iclass Grafik ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd
iksb