"Ketahui teknik asas grafik dengan mudah, jimat dan menguntungkan anda di Iclass Internet Design hari ini!"

Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda boleh UNTUNG BESAR di INTERNET? Apa lagi jika anda mengetahui berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan bisnes anda, lagi untung!

Razzi Rahman
CEO, Author, Designer & Singer
Tidak seperti kelas-kelas grafik yang lain, ICLASS GRAFIK ini mengajar anda jalan cepat untuk pandai grafik, mudah untuk design anda nampak cantik dan pastinya lebih menarik perhatian pelanggan anda nanti!

Date terbaru Iclass Basic : 12 Ogos 2017

SERTAI SEKARANG!

Jom tengok berbagai image-image menarik dari saya untuk tatapan anda... Click button PLAY di bawah!

"Saya tak tahu apa-apa, bolehkah saya buat grafik?"

Anda boleh!

Kelas asas (half day session) sudah cukup membuka mata dan minda anda kerana anda akan mengetahui dengan mudah dan cepat, berbagai teknik-teknik asas berkesan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing!

Kadang-kadang kita yang 'zero' pengetahuan grafik akan tertanya-tanya, bolehkah kita buat? Dengan teknik mudah dan cepat yang dipraktikkan, walau anda bukan seorang designer, tiada bakat dalam grafik, ZERO knowledge, ANDA TETAP BOLEH MELAKUKANNYA!

Sedikit ilmu Rekabentuk Grafik boleh memberi KEUNTUNGAN KEPADA ANDA!

Tahukah anda dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda boleh UNTUNG BESAR di INTERNET? Apa lagi jika anda dapat tahu berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan perniagaan anda, lagilah untung! JADI GUNAKAN KELEBIHAN ini untuk menghadapi pesaing anda!
Berbeza dengan cara pembelajaran lain, Iclass Design membawa anda mudah dan cepat mengetahui berbagai teknik-teknik asas berkesan dan menguntungkan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing
Lebih menguntungkan lagi, anda akan mempelajari segala-gala ilmu dan selok belok bidang designing ini dari seorang designer yang sudah lebih 10 tahun berpengalaman di dalam bidang design dan kini sedang berkhidmat di syarikat Jutawan Internet Malaysia, Irfan Khairi Sdn Bhd sebagai CEO & Ketua Designer. Malah beliau sendiri telah mendapat bimbingan secara terus dari Encik Irfan Khairi.
<< Slide di sebelah kiri adalah sebahagian daripada hasil design yang dibuat mengikut modul-modul yang diajar nanti. Untuk melihat koleksi penuh, anda bolehlah ke Intagram CintaGrafik
Nota Penting dari Irfan Khairi...

Irfan Khairi

Check this out... ini adalah antara manfaat mengapa perlu tahu serba sedikit / basic mengedit gambar... gambar original di atas... gambar edit di bawah. It’s my Facebook cover image! Sebenarnya masa ambik selfie gambar di statue of liberty tu, hari mendung... tetapi di Facebook cover image, saya jadikan langit biru.

Few things boleh buat bila pandai edit

1. Saya ubah langit mendung jadi biru...

2. Tambahkan text call for action di kiri untuk dapat call sekiranya client nak minta talks/ceramah/jemputan

3. Letak jenama OpenUni.com.my supaya orang sentiasa ingat the product at the top left. 4. Letak info to get email address (ingat module 7) di bahagian kanan. So, learning graphic edit walaupun basic akan membantu perniagaan anda. Do join iClass! At RM100, it’s a steal... murah sangat2 compare to ilmu big boss Razzi Rahman sampaikan. ps: Teringat lagu Mendung x bererti hujan.

Sedikit info video untuk anda ketahui info-info menarik dan maklumat lanjut. Klik button PLAY di bawah!

image4_3
Berminat untuk join Iclass Internet Design? Klik button di bawah ini untuk MORE INFO >>

Kenali "The Designer"

Razzi Rahman adalah CEO/Designer kepada Irfan Khairi Sdn Bhd, syarikat milik Jutawan Internet terkenal, Irfan Khairi. Just a simple guy, really...yang suka berkongsi pengalaman-pengalaman yang boleh memberi manfaat. Razzi juga merupakan penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta terlaris di pasaran dan juga penulis 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
image20
Beliau juga adalah Chief Editor/Designer Majalah Inspirasi Kejayaan (IK), dan semenjak dari dulu, kini dan selamanya, Razzi Rahman adalah seorang penyanyi! Telah menerbitkan 3 album. Dengan lagu-lagu popular, Syakila, Rembulan Kesiangan, Ke Dasar Cinta mu, dan terbaru KERANA bersama Irfan Khairi.
image19
Kepakaran Razzi definitely writing & designing! Dan kini sudahlah tiba masanya beliau berkongsi ilmu yang telah bertahun-tahun dipelajari dan dibimbing oleh Jutawan Internet sifu terbaik, Irfan Khairi.
razzi_kot

Sedikit Pesanan

Jauhkan pesaing-pesaing anda dengan menjadi lain dari yang lain. Banyak yang akan anda dapat pelajari dari Icass Internet Design. Di sinilah bermulanya era baru dalam bidang perniagaan anda. Di sinilah anda mulakan perubahan di dalam perniagaan anda. Di sini anda mulai boleh mengorak langkah jauh dalam mencapai cita-cita untuk menjadi usahawan yang berjaya.
YA.... hanya dengan mempelajari sedikit ilmu asas grafik design khas buat perniagaan online, anda bisa mengubah dunia! Perkongsian ini sebenarnya amat peribadi buat saya kerana jarang-jarang sekali saya berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang amat berguna ini.
Jadi, janganlah lepaskan peluang yang amat berharga ini, sertai saya dalam Iclass Internet Design sekarang! InsyaAllah apa yang saya bimbing anda semua nanti boleh membawa keuntungan dan membawa manfaat besar kepada perniagaan maupun perkhidmatan anda. - Razzi Rahman CEO IKSB, in house Designer IKSB.
image21

"Apa kata mereka yang, pernah join?"

image24

Noorul Idil

iClass... hanya dengan membuat sedikit perbezaan dalam kaedah dan persembahan grafik, insyaAllah pengiklanan atau pemasaran kita menjadi lebih baik dan menarik prospek untuk lebih percayakan kita. Terima kasih sifu Razzi Rahman atas ilmu dan tunjuk ajar... iClass sangat-sangat saya syorkan kepada semua terutamanya para usahawan, bukan sahaja ilmunya berguna, harga yang dikenakan juga berbaloi-baloi.
image22

Noriz Noraz

First bila tengok je website cintagrafik.com tu perkataan pertama keluar adalah wow.. memang hebat dan amazing.. suka sangat-sangat dengan design yang dibuat.. warna yang attractive, susunan kemas dan memang cantik ar.. kreatif.. bestnya kalau pandai buat design kreatif camni.. terbaik la.. ini mendorong saya untuk lebih belajar dan belajar tentang design.. memang ilmu yang diajar kat iClass bermanfaat walaupun sekejap.. banyak ilmu baru yang dapat dipelajari.. yang tinggal hanya diri sendiri untuk terus practice dan practice agar lebih kreatif dan mahir.. tak rugi attend class.
image13_2

Nurul Ashikin

Sebagai seorang usahawan, ilmu mengenai graphic design yang saya perolehi sewaktu iClass amatlah membantu aktiviti pemasaran saya kerana aplikasi yang digunakan amat mudah di mana saya sendiri boleh melakukannya walaupun saya tidak mempunyai basic design knowledge. Terima kasih Razzi Rahman di atas inisiatif untuk mengadakan kelas seperti ini.

Penting!

"Apabila sudah tahu tentang grafik, broschure, flyers, bisnes kad atau apa sahaja yang kita nak rekacipta, yang kita nak print nanti, semuanya kita boleh buat DESIGN SENDIRI je ;) "

Bukan tak boleh nak upah orang untuk buat grafik, design apa-apa untuk kerja kita. Tetapi, pastinya ia agak mahal. Dan takut tak seperti yang kita hendakkan. Lepas tu takkan setiap kali nak design apa-apa setiap kali tu lah kita nak upah orang. Apatah lagi kalau kita nak ubah atau edit sikit-sikit, ada ke orang nak buatkan? kenalah buat sendiri. Well buat sendiri, pasti kena dengan citarasa kita sendiri... lagilah puas! ;)

Apa kata mendaftar sekarang dengan menghubungi admin Iclass Internet Design di talian : 03-77292277

0flyers

"Adakah anda mengalami, masalah-masalah ini?"

Anda mahukan produk anda kelihatan profesional tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya?
Anda mahukan produk anda kelihatan profesional tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya?
Anda juga mahu promosi poster/flyers/broschure produk anda kelihatan cantik tetapi tidak tahu teknik grafik design?
Anda letih memikirkan bagaimana menarik ramai pelanggan dengan image-image perniagaan anda?
Anda mahu jenama perniagaan anda kelihatan menarik, memberangsangkan?
Anda mahu edit background image yang tidak cantik, kotor, tidak ceria, tukar kepada yang bersih dan menarik?
Anda mahu membuat cover image facebook anda lebih mendapat perhatian ramai?
Anda mahu gambar diri anda sendiri nampak smart dan profesional?
Anda mahu ubah setiap image di media sosial anda agar kelihatan menarik dan membuatkan ramai bertanya tentang produk/perniagaan anda?

Tip!

Designer IKSB, Razzi Rahman @ Brother Love akan membimbing anda dalam asas rekabentuk grafik & image editing untuk membawa perniagaan/perkhidmatan anda ke tahap yang lebih hebat daripada pesaing-pesaing anda... dengan cara cukup mudah!
image26
image27
image28
Salah satu modul dalam Iclass Internet Design adalah Product Editing!
cookies01Bayangkan  betapa ramainya peniaga menjual produk yang sama, benda sama, rasapun lebih kurang sama. Ini selalu berlaku akibat memilih perniagaan 'TRENDY' dan yang 'POPULAR', perniagaan begini akan memberi saingan yang hangat kerana ramai orang yang kejar mengejar ingin melakukannya. Jadi jika persembahan anda, atau design anda biasa-biasa saja, maka anda pasti akan ketinggalan. PLUS cara anda MEMPROMOSI produk pun lebih kurang sama dengan orang lain, maka nasib-nasib sajalah jika ada jualan dan untung.

TETAPI, jika anda ubah perspektif pelanggan, ubah cara promosi anda, ubah apa yang mereka biasa lihat atau ubah seperti orang ramai lakukan kepada sesuatu yang berbeza, outstanding dan lain dari yang lain seperti gambar ini...pastinya produk/servis/perniagaan anda juga akan nampak lebih unik, ada kelainan dan lebih hebat dari pesaing-pesaing anda!
Product Editing : Dengan pengetahuan simple editing sahaja, anda boleh menjadikan produk anda lain dari yang lain. Ini pastinya akan membawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi. Lihatlah contoh di sebelah ini. Dan bayangkan pula jika teknik ini dilakukan untuk industri anda. Pelanggan anda pasti akan teruja!
image32

"Apa pendapat mereka yang di, FACEBOOK?"

image33
image34
image2_1

Qistina Balqis

Awesome.. best sesangat attend iClass ni.. banyak teknik saya pelajari dari sifu hebat Razzi Rahman yang betul-betul mantap skilnya untuk design yang very impressive and unique.. Serius best.. Rugi siapa tak join class ni.. huhu.. Congrats & good job, sifu Razzi Rahman.

Al-Myra Nabila

Wow wow.. iClass ni memang best. Saya dah pergi kelas ni. Dalam iClass ni tahap kagum LUAR BIASA. Sifu Razzi Rahman kata ni hanya basic untuk design tapi apa saya tengok apa yang diajar bukan basic tapi macam PRO. Serius rugi tak pergi. Internet marketer sangat memerlukan because IMPRESSIVE PICTURE WILL SELL!!!... biasa-biasa picture cannot sell.. huhu.

Yusnisah Mohd Yusar

Kelas yang happening, teknik yang mudah difahami, ilmu yang saya cari-cari selama ini kerana internet adalah ‘kedai maya’ saya, kelainan dalam mengetengahkan produk amatlah penting untuk bersaing dengan pesaing-pesaing saya.. walaupun basic, ianya seperti sudah lengkap seperti kelas advance.. rasa macam nak join sekali lagi nak2 pulak sifu nya juga sempoi.

Apa yang boleh dikatakan tentang Iclass...

"Ianya diajar dengan cara yang MUDAH DIFAHAMI, CEPAT PANDAI dan BERGUNA untuk perniagaan anda!"
'Iclass basic' - Modul yang anda akan pelajari adalah :-

Module 1 : Tip & Teknik membuat Text yang berkesan - Ramai yang menggunakan berbagai-bagai text untuk menarik perhatian pelanggan. Tetapi, masih ramai yang melakukan kesilapan-kesilapan mudah dan membuatkan pelanggan melihat text/logo/tulisan anda di setiap promosi, tidak menyakin. Ini akan mengakibatkan perniagaan anda tidak laku, seterusnya kehilangan pelanggan. Dengan pengetahuan dari module ini anda akan ketahui dengan lebih lanjut cara yang terbaik untuk penggunaan text / logo / tulisan untuk perniagaan anda, mahupun jenama yang anda ingin kembangkan.
Module 2 : Tip & Teknik membuat design di website - Jangan tersilap memasukkan berbagai-bagai image, colour maupun buttons yang tidak sepatutnya. Website adalah seperti kedai anda. Jika kedai anda tidak kelihatan menarik dan bercelaru, perniagaan anda juga tidak akan maju. Pelajari apa yang terbaik untuk menampakkan website anda profesional dan mesra pelanggan.
Module 3 : Tip & Teknik editing cover image facebook - Bagaimana mempunya FACEBOOK cover image design yang menguntungkan perniagaan anda? Ya. cover image atau header website amat penting sebenarnya. Di sinilah pintu perniagaan anda. Dengan design yang betul dan mudah menarik perhatian ramai, dengan erti kata 'PINTU' menarik, anda seperti mengajak dan mempelawa orang ramai untuk menjenguk masuk melihat apa yang ada di dalam.
Module 4 : Tip & Teknik kreativiti membuat 'image quote' di Media Sosial - IMAGE quote adalah satu tools yang AMAT DAHSYAT responsifnya. Jadi jangan anggap ianya mudah. Kerana Ada SENI di sebalik membuat DESIGN ini. Di dalam module ini, anda akan pelajari bagaimana walaupun anda tidak terkenal, walaupun perniagaan anda masih baru dan belum dikenali ramai, dengan cara yang betul anda boleh cepat popular dan menarik ramai pelanggan-pelanggan baru dari industri perniagaan anda dengan mudah.
Module 5 : Tip & Teknik menjadikan produk/jenama anda kelihatan lebih profesional - Di dalam module ini pula, anda akan pelajari 10 tips dan teknik design image produk/jenama untuk kelihatan mantap dan profesional. Dengan sedikit perubahan dan design dengan cara yang betul, ianya boleh menarik ramai pelanggan. Dalam module ini juga, anda akan ketahui berbagai-bagai kesilapan-kesilapan biasa yang dilakukan oleh ramai usahawan online. Pengetahuan anda nanti pastinya akan dapat mengelakkan anda dari melakukan kesilapan yang serupa
SEPATAH DUA KATA DARI PESERTA-PESERTA LEPAS yang terdiri daripada usahawan-usahawan online BERJAYA!
image31
image36
image35
image37

"Dengan pengetahuan grafik, image promo anda akan lebih menarik dengan sentuhan 'Profesional look!' tersendiri"

Lagi kata mereka yang telah join
image38
image39
image40
Percentage peserta berpuas hati menghampiri 100%...
Bilangan pelajar-pelar yang telah menyertai Iclass Grafik semenjak dari 2015 lagi juga, semakin NAIK...dan pastinya Iclass grafik, 100% telah banyak membantu dan memuaskan!
100percent

Penyertaan Iclass ini adalah EKSKLUSIF & TERHAD

DAFTAR SEKARANG

dan dapatkan Ebook Tutorial bernilai RM50 - SECARA PERCUMA!
Langkah demi langkah dalam menyiapkan setiap projek anda!

Untitled-1

Masa yang tinggal...

image4_3

Sertai Iclass Terbaru...

Sesi 1 (Basic) : 9.30 to 5.30 : 12 Ogos 2017 - OPEN
Buatkan pembayaran dan hubungi, Admin di talian :
03-77292277

Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Yuran Penuh : RM200 (50% off kepada Pelajar IKSB)
*PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "Iclass Grafik"
Nyatakan bersama maklumat-maklumat berikut :
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Peserta
- Jumlah Bank-in
'CONFIRM' kan penyertaan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi :-
Admin IKSB di talian : 0377292277
Iclass Grafik ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd