Iclass Advance

Yes ADVANCE tetapi...

Saya akan buatkan MUDAH untuk anda walaupun image-image yang anda lihat di sebelah ini kelihatan susah, complicated dan benar-benar advance, sebenarnya ada banyak teknik mudah dan cepat untuk anda perolehi dan lakukan sendiri.

Itulah guna saya di sini, ilmu yang saya pelajari mungkin lebih 10 tahun tetapi, saya permudahkan untuk anda pelajarinya dalam masa yang singkat! Dalam masa yang sama, cantik, menarik dan memukau. Hei... anda sendiri pun akan terkejut dengen pencapaian anda nanti. Betul... So, jangan berlengah-lengah lagi, Jom sertai Iclass Advance sekarang, anda pasti teruja! Klik di sini untuk mendaftar.
Slide di sebelah adalah sebahagian daripada hasil design yang dibuat mengikut modul-modul yang diajar nanti. Untuk melihat koleksi penuh, anda bolehlah ke Intagram CintaGrafik
NOTA PENTING! : Iclass Advance sebenarnya amat penting sekiranya anda mahu perniagaan online anda pergi jauh. Ianya sarat dengan berbagai tip-tip penting yang boleh mengubah produk / perkhidmatan / jenama anda menjadi BESAR dan MENYAKINKAN!

Iclass Advance - Modul yang anda akan pelajari adalah :-

Advance : Teori Idea & Kreativiti - Ada yang berkata, "Razzi tak apa laa, Razzi dah terer, pengalaman 20 tahun! Kita yang tak tahu apa ni macamana nak kreatif dan mempunyai idea yang hebat?!" - Sama saja saya pun, bukan mudah-mudah ada idea dan kreatif. Tetapi ada cara-caranya yang saya akan kongsikan dengan anda untuk mudah dapat idea dan bagaimana boleh cepat jadi kreatif!

Modul 6 : Tip & Teknik COLOUR MANAGEMENT - Penggunaan warna yang tidak betul akan membuatkan jenama anda rosak! Terlebih menggunakan warna pula membuatkan barangan atau produk anda kelihatan terdesak. Dengan warna juga anda boleh menjimatkan masa dan wang jika anda tahu tekniknya. Setiap usahawan online PERLU mengetahui cara penggunaan warna di dalam rekabentuk lebih-lebih lagi di online untuk menampakkan produk/jenama anda hebat!

Modul 7 : FX Poster - Pasti anda selalu melihat berbagai poster-poster hebat dan memukau mata! Poster movies, produk-produk, kereta dan sebagainya. Mengapa kena design poster begitu hebat sekali? Dengan berbagai special FX, image editing, manipulations? Sudah tentulah untuk menarik pelanggan agar mereka mudah terpikat dan ingin mengetahui lebih lanjut lagi. Itulah yang kita akan pelajari nanti, wow...pasti hebat!

Modul 8 : Editing Image Manipulation - Zaman teknologi terkini, photo dan image manipulasi menjadi pilihan syarikat-syarikat multi billionaires. Ianya adalah satu konsep untuk menjadikan iklan, produk, promosi, amat berbeza, menarik perhatian dan lain dari yang lain. Jika ini pilihan syarikat gergasi untuk memenangi persaingan, semua syarikat juga PATUT mengetahui teknik yang amat menguntungkan ini!

Modul 9 : Face Editing + Make Up - Semua orang sukakan kecantikan. Semua manusia suka melihat sesuatu yang indah dan menawan. Tiada orang pergi kedai baju untuk membeli baju yang tak cantik! Semua nak yang cantik, indah dan berseri. Sekiranya anda atau produk anda mempunyai IKON atau menampilkan seseorang sebagai duta, FACE EDITING amat penting untuk dipelajari. Cantikkan profile anda, menarikkan wajah jenama anda, tingkatkan kualiti model-model anda! Ini amat membantu perniagaan anda nanti.

Modul 10 : Tip & Teknik design IKLAN - Jangan anggap membuat iklan itu sesuatu yang remeh. Amat penting untuk bijak dalam merekabentuk iklan. Agar ia boleh memberi kesan kepada pelanggan. Ramai pandai buat promosi, buat iklan. TETAPI tidak ramai yang tahu adakah iklan yang dilakukan itu baik atau buruk. Tidak ramai yang faham, iklan bagaimanakah sepatutnya dilakukan. Di sinilah pentingnya mengetahui teknik IKLAN yang baik dan berkesan untuk melariskan lagi bisnes internet anda!

Penyertaan Iclass ini adalah EKSKLUSIF & TERHAD

image38
image39
image40
Fatonah MJ Fatonah - Kursus terbaik, modul asas teratur, tips-tips berkesan dan yang terbaik bimbingan selepas kelas... terimakasih banyak, Razzi Rahman sudi guide saya step by step...

Amy Akalmas - Nanti buat next Iclass Advance sifu Razzi, confirm saya join ;)

Siti Aminah Hamzah - Iclass Sifu Razzi Rahman terbaik! Rugi tak join!

DAFTAR SEKARANG

dan dapatkan Ebook Tutorial bernilai RM50 - SECARA PERCUMA!
Langkah demi langkah dalam menyiapkan setiap projek anda!

rimau-bengong

Masa yang tinggal...

Kata mereka Yang pernah menyertai Iclass
image24
image22
image13_2
Noorul Idil - iClass... hanya dengan membuat sedikit perbezaan dalam kaedah dan persembahan grafik, insyaAllah pengiklanan atau pemasaran kita menjadi lebih baik dan menarik prospek untuk lebih percayakan kita. Terima kasih sifu Razzi Rahman atas ilmu dan tunjuk ajar... iClass sangat-sangat saya syorkan kepada semua terutamanya para usahawan, bukan sahaja ilmunya berguna, harga yang dikenakan juga berbaloi-baloi.

Noriz Noraz - First bila tengok je website cintagrafik.com tu perkataan pertama keluar adalah wow.. memang hebat dan amazing.. suka sangat-sangat dengan design yang dibuat.. warna yang attractive, susunan kemas dan memang cantik ar.. kreatif.. bestnya kalau pandai buat design kreatif camni.. terbaik la.. ini mendorong saya untuk lebih belajar dan belajar tentang design.. memang ilmu yang diajar kat iClass bermanfaat walaupun sekejap.. banyak ilmu baru yang dapat dipelajari.. yang tinggal hanya diri sendiri untuk terus practice dan practice agar lebih kreatif dan mahir.. tak rugi attend class.

Nurul Ashikin - Sebagai seorang usahawan, ilmu mengenai graphic design yang saya perolehi sewaktu iClass amatlah membantu aktiviti pemasaran saya kerana aplikasi yang digunakan amat mudah di mana saya sendiri boleh melakukannya walaupun saya tidak mempunyai basic design knowledge. Terima kasih Razzi Rahman di atas inisiatif untuk mengadakan kelas seperti ini.
image3_5

Sertai Iclass Advance Terbaru
Sesi 2 (Advance) : 9.30 to 5.30 : 19 November 2017 - OPEN
Buatkan pembayaran dan hubungi, Admin di talian : 03-77292277

Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Yuran Penuh : RM300 (50% off kepada Pelajar IKSB)
  • *PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "Iclass Advance"
Nyatakan bersama maklumat-maklumat berikut :
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Peserta
- Jumlah Bank-in
'CONFIRM' kan penyertaan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi :-
Admin IKSB di talian : 0377292277
Iclass Grafik ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd
iksb