Iclass Basic

Pentingkah ASAS grafik?

Tanpa asas yang kukuh, bergoyang bangunan tinggi ditiup angin, runtuh sebuah tugu walau diperbuat dari batu! Begitulah pentingnya pengetahuan asas apa-apa sahaja ilmu.

Dengan mempelajari asas grafik, anda menyediakan diri dalam menghadapi apa saja rintangan yang bakal ditempuhi nanti di dalam dunia perniagaan yang penuh onak dan duri. Impakkan diri, injakkan kaki lebih dari pesaing dengan mempelajari Graphics Design. KInilah masanya untuk menaikkan bisnes anda dan menjauhkan pesaing!

Jom sertai Iclass Basic sekarang, ini adalah satu kemestian! Klik di sini untuk mendaftar.
Slide di sebelah adalah sebahagian daripada hasil design yang dibuat mengikut modul-modul yang diajar nanti. Untuk melihat koleksi penuh, anda bolehlah ke Intagram CintaGrafik
Lengkapkan pengetahuan asas (basic) yang padu, agar langkah ke hadapan (advance) lebih mudah dan setiap design anda lebih cantik!

Iclass Basic - Modul yang anda akan pelajari adalah :-

Pengenalan : Teori designing terbaik - Semua orang boleh belajar dan membuat grafik, tetapi tidak semua orang tahu apa yang bagus dan tidak bagus dalam merekabentuk image atau promosi. Silap melakukannya, anda akan kelihatan amatur dan hilang kredibiliti. Sebab itulah topik pengenalan grafik amat penting untuk anda pelajari. Di sini anda boleh mengelakkan dari melakukan 'Rookie Mistakes!'

Modul 1 : Text yang berkesan - Berbagai-bagai text kita lihat setiap hari dari mereka yang cuba untuk menarik perhatian pelanggan. Tetapi, masih ramai yang melakukan kesilapan-kesilapan mudah dan membuatkan pelanggan hilang keyakinan. Dengan pengetahuan dari modul ini anda akan ketahui cara terbaik untuk penggunaan text/logo/tulisan untuk perniagaan anda, mahupun jenama yang anda ingin kembangkan.

Modul 2 : Tip designing di website - Jangan tersilap memasukkan berbagai-bagai image, colour maupun buttons yang tidak sepatutnya. Website adalah seperti kedai anda. Jika kedai anda tidak kelihatan menarik dan bercelaru, perniagaan anda juga tidak akan maju. Pelajari apa yang terbaik untuk menampakkan website anda profesional dan mesra pelanggan.

Modul 3 : Teknik editing cover image facebook - Bagaimana mempunya FACEBOOK cover image design yang menguntungkan perniagaan anda? Ya. cover image atau header website amat penting sebenarnya. Di sinilah pintu perniagaan anda. Dengan design yang betul dan mudah menarik perhatian ramai, dengan erti kata 'PINTU' menarik, anda seperti mengajak dan mempelawa orang ramai untuk menjenguk masuk melihat apa yang ada di dalam. Jadi, kenalah bijak dalam designing cover image fb anda!

Modul 4 : Kreativiti membuat post di Media Sosial - IMAGE quote adalah satu tools yang AMAT DAHSYAT responsifnya. Jadi jangan anggap ianya mudah. Kerana Ada SENI di sebalik membuat DESIGN ini. Di dalam modul ini, anda akan pelajari bagaimana walaupun anda tidak terkenal, walaupun perniagaan anda masih baru dan belum dikenali ramai, dengan cara yang betul anda boleh cepat popular dan menarik ramai pelanggan - pelanggan baru dari industri perniagaan anda dengan mudah.

Modul 5 : Tip & Teknik menjadikan produk anda kelihatan lebih profesional - Modul ini pula, anda akan pelajari berbagai tips dan teknik design image produk/jenama untuk kelihatan mantap dan profesional. Dengan sedikit perubahan dan design dengan cara yang betul, ianya boleh menarik ramai pelanggan. Anda juga akan ketahui berbagai-bagai kesilapan-kesilapan biasa yang dilakukan oleh ramai usahawan. Pengetahuan anda nanti akan dapat mengelakkan anda dari melakukan kesilapan-kesilapan besar dalam Grafik Design.

Penyertaan Iclass ini adalah EKSKLUSIF & TERHAD

image38
image39
image40
Fatonah MJ Fatonah - Kursus terbaik, modul asas teratur, tips-tips berkesan dan yang terbaik bimbingan selepas kelas... terimakasih banyak, Razzi Rahman sudi guide saya step by step...

Amy Akalmas - Nanti buat next Iclass Advance sifu Razzi, confirm saya join ;)

Siti Aminah Hamzah - Iclass Sifu Razzi Rahman terbaik! Rugi tak join!

DAFTAR SEKARANG

dan dapatkan Ebook Tutorial bernilai RM50 - SECARA PERCUMA!
Langkah demi langkah dalam menyiapkan setiap projek anda!

Untitled-1

Masa yang tinggal...

Kata mereka Yang pernah menyertai Iclass
image24
image22
image13_2
Noorul Idil - iClass... hanya dengan membuat sedikit perbezaan dalam kaedah dan persembahan grafik, insyaAllah pengiklanan atau pemasaran kita menjadi lebih baik dan menarik prospek untuk lebih percayakan kita. Terima kasih sifu Razzi Rahman atas ilmu dan tunjuk ajar... iClass sangat-sangat saya syorkan kepada semua terutamanya para usahawan, bukan sahaja ilmunya berguna, harga yang dikenakan juga berbaloi-baloi.

Noriz Noraz - First bila tengok je website cintagrafik.com tu perkataan pertama keluar adalah wow.. memang hebat dan amazing.. suka sangat-sangat dengan design yang dibuat.. warna yang attractive, susunan kemas dan memang cantik ar.. kreatif.. bestnya kalau pandai buat design kreatif camni.. terbaik la.. ini mendorong saya untuk lebih belajar dan belajar tentang design.. memang ilmu yang diajar kat iClass bermanfaat walaupun sekejap.. banyak ilmu baru yang dapat dipelajari.. yang tinggal hanya diri sendiri untuk terus practice dan practice agar lebih kreatif dan mahir.. tak rugi attend class.

Nurul Ashikin - Sebagai seorang usahawan, ilmu mengenai graphic design yang saya perolehi sewaktu iClass amatlah membantu aktiviti pemasaran saya kerana aplikasi yang digunakan amat mudah di mana saya sendiri boleh melakukannya walaupun saya tidak mempunyai basic design knowledge. Terima kasih Razzi Rahman di atas inisiatif untuk mengadakan kelas seperti ini.
image3_5

Sertai Iclass Basic Terbaru

Sesi 1 (Basic) : 9.30 to 5.30 : 18 November 2017 - OPEN
Buatkan pembayaran dan hubungi, Admin di talian :
03-77292277

Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Yuran Penuh : RM200 (50% off kepada Pelajar IKSB)
  • *PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "Iclass Basic"
Nyatakan bersama maklumat-maklumat berikut :
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Peserta
- Jumlah Bank-in
'CONFIRM' kan penyertaan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi :-
Admin IKSB di talian : 0377292277
Iclass Grafik ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd
iksb