1 hari belajar, 1000 design boleh direka! Iclass Grafik Express, cara ringkas, cepat, mudah dan menguntungkan anda!

Tidak seperti kelas-kelas grafik yang lain, ICLASS GRAFIK EXPRESS mengajar anda jalan cepat untuk pandai grafik, mudah untuk design dan hasil kerja anda nampak cantik serta akan lebih menarik perhatian pelanggan anda nanti!
Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda boleh UNTUNG BESAR di INTERNET? Apa lagi jika anda mengetahui berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan bisnes anda, lagi untung!

- Razzi Rahman, CEO, Author, Designer & Singer

Pelbagai teknik grafik yang boleh anda kuasai!

Teknik Produk Editing

Pentingnya produk editing dalam ilmu grafik adalah kerana ianya boleh membezakan kita dari pesaing. Seterusnya menaikkan level kualiti produk kita untuk tampil lebih profesional!

Teknik Text

Teknik editing text, nampak simple. Tetapi ramai yang tidak mahir. Hanya sekadar tahu basic sahaja. Sangat bagus sekiranya kita mahir dalam text dan kita boleh edit poster, card, broschure, flyers dan sebagainya dengan mudah.

Teknik Image Manipulation

Memanipulasi satu-satu image, akan menjadikan ia nampak unik sehingga boleh menarik pelanggan untuk berhenti dan melihat, berfikir, tersenyum dan akhirnya terpikat.

Teknik Material Displacement

Satu lagi teknik grafik editing yang unik dan menarik kepada perekanya dan sudah tentulah kepada yang melihatnya. Rugi jika tidak tahu bagaimana ia dilakukan.

Teknik Poster FX

Seni kesan khas di poster selalu digunakan untuk mempromosi sesebuah movie. Bayangkan jika poster bisnes anda kelihatan seperti satu movie, power tuuu!

Teknik Face Editing

Ilmu Grafik editing yang cukup tinggi jika anda dapat menguasa Face Editing! In fact, anda boleh edit apa sahaja apabila anda sudah mahir dalam teknik ini.

Pelajari LEBIH 10 teknik-teknik grafik editing ini, dan tampilkan perniagaan anda dengan lebih hebat!

"Saya tak tahu apa-apa, bolehkah saya buat grafik, ekspres pulak tu?"

customerservice
BOLEHHH.... mesti boleh dengan teknik yang diberikan nanti, ringkas dan anda pasti akan terkejut betapa mudahnya ia.

Walau express, tapi teknik mudah, shortcut, ringkas dan berkesan. Sebenarnya dalam grafik ni, tak perlu nak buat lebih-lebih sangat. "KEEP IT SIMPLE!"

Sikit-sikit tu pun sudah cukup membuka mata dan minda anda kerana anda akan mengetahui dengan mudah dan cepat, berbagai teknik-teknik berkesan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing!

Kadang-kadang kita yang 'zero' pengetahuan grafik akan tertanya-tanya, bolehkah kita buat?

Dengan teknik mudah dan cepat yang dipraktikkan, walau anda bukan seorang designer, tiada bakat dalam grafik, ZERO knowledge, ANDA TETAP BOLEH MELAKUKANNYA!

Sedikit pengetahuan Grafik anda perolehi, sudah boleh memberi
KEUNTUNGAN BESAR KEPADA ANDA!
insta_08
Apa yang anda fikirkan apabila melihat gambar di sebelah? Dengan hanya sedikit kreativiti dimasukkan ke dalam satu image, telah menyampaikan maksud yang amat berkesan kan?

Begitulah pentingnya grafik dan design dalam menyampaikan maksud seterusnya membuka minda pelanggan untuk membuat belian. Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda sudah boleh UNTUNG BESAR! Apa lagi jika anda dapat tahu berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan perniagaan anda, memang lagi untunglah! JADI GUNAKAN KELEBIHAN ini untuk menghadapi pesaing anda!

Berbeza dengan cara pembelajaran lain, Iclass Design membawa anda mudah dan cepat mengetahui berbagai teknik-teknik asas berkesan dan menguntungkan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing.

Lebih menguntungkan lagi, anda berpeluang mempelajari segala-gala ilmu dan selok belok bidang designing ini dari seorang designer yang sudah lebih 10 tahun berpengalaman di dalam bidang design dan kini sedang berkhidmat di syarikat Jutawan Internet Malaysia, Irfan Khairi Sdn Bhd sebagai CEO & Ketua Designer. Malah beliau sendiri telah mendapat bimbingan secara terus dari Encik Irfan Khairi.

Nota Penting dari Irfan Khairi...

irfankhairi_testimoni
Irfan Khairi Check this out... ini adalah antara manfaat mengapa perlu tahu serba sedikit / basic mengedit gambar... gambar original di atas... gambar edit di bawah. Itu2019s my Facebook cover image!

Sebenarnya masa ambik selfie gambar di statue of liberty tu, hari mendung... tetapi di Facebook cover image, saya jadikan langit biru.

Few things boleh buat bila pandai edit

1. Saya ubah langit mendung jadi biru...
2. Tambahkan text call for action di kiri untuk dapat call sekiranya client nak minta talks/ceramah/jemputan
3. Letak jenama OpenUni.com.my supaya orang sentiasa ingat the product at the top left.
4. Letak info to get email address (ingat module 7) di bahagian kanan.

So, learning graphic edit walaupun basic akan membantu perniagaan anda. Do join iClass! At RM200, it's a steal... murah sangat-sangat compare to ilmu big boss Razzi Rahman sampaikan. ps: Teringat lagu Mendung x bererti hujan. ;)

Kenali "The Designer"

Razzi Rahman adalah CEO/Designer kepada Irfan Khairi Sdn Bhd, syarikat milik Jutawan Internet terkenal, Irfan Khairi. Just a simple guy, really...yang suka berkongsi pengalaman-pengalaman yang boleh memberi manfaat. Razzi juga merupakan penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta terlaris di pasaran dan juga penulis 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
1_ebooks2
Beliau juga adalah Chief Editor/Designer Majalah Inspirasi Kejayaan (IK), dan semenjak dari dulu, kini dan selamanya, Razzi Rahman adalah seorang penyanyi! Telah menerbitkan 3 album. Dengan lagu-lagu popular, Syakila, Rembulan Kesiangan, Ke Dasar Cinta mu, dan terbaru KERANA bersama Irfan Khairi.
chief
Kepakaran Razzi definitely writing & designing! Dan kini sudahlah tiba masanya beliau berkongsi ilmu yang telah bertahun-tahun dipelajari dan dibimbing oleh Jutawan Internet sifu terbaik, Irfan Khairi.
razrock
Mungkin anda sedang mengalami Masalah-masalah ini?
Anda mahukan produk anda kelihatan profesional tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya?
Anda juga mahu promosi poster/flyers/broschure produk anda kelihatan cantik tetapi tidak tahu teknik grafik design?
Anda letih memikirkan bagaimana menarik ramai pelanggan dengan image-image perniagaan anda?
Anda mahu jenama perniagaan anda kelihatan menarik, memberangsangkan?
Anda mahu edit background image yang tidak cantik, kotor, tidak ceria, tukar kepada yang bersih dan menarik?
Anda mahu membuat cover image facebook anda lebih mendapat perhatian ramai?
Anda mahu gambar diri anda sendiri nampak smart dan profesional?
Anda mahu ubah setiap image di media sosial anda agar kelihatan menarik dan membuatkan ramai bertanya tentang produk/perniagaan anda?

TIPS! Designer IKSB, Saya, Razzi Rahman @ Brother Love akan membimbing anda dalam kesemua projek dan topik rekabentuk grafik & image editing untuk membawa perniagaan/perkhidmatan anda ke tahap yang lebih hebat daripada pesaing-pesaing anda... dengan cara yang lebih mudah!

Komen ringkas dari mereka yang dah join...
lynn
04_fatonah
amy
Lynn Rosaria Yamin - Simple, easy, padat & bermanfaat... 4 perkataan untuk describe Iclass Internet Design by saudara Razzi Rahman
Fatonah MJ Fatonah - Kursus terbaik, modul asas teratur, tips-tips berkesan dan yang terbaik bimbingan selepas kelas... terimakasih banyak Razzi Rahman sudi guide saya step by step...
Amy Akalmas - Nanti bila buat next ICLASS ADVANCE sifu Razzi, confirm saya join!
Saya di sini untuk Membantu anda!
img03
Jauhkan pesaing-pesaing anda dengan menjadi lain dari yang lain. Banyak yang akan anda dapat pelajari dari Icass Internet Design. Di sinilah bermulanya era baru dalam bidang perniagaan anda. Di sinilah anda mulakan perubahan di dalam perniagaan anda. Di sini anda mulai boleh mengorak langkah jauh dalam mencapai cita-cita untuk menjadi usahawan yang berjaya.
YA....Bersama-sama saya, kita akan mempelajari sedikit ilmu grafik design khas buat perniagaan online, anda bisa mengubah dunia! Perkongsian ini sebenarnya amat peribadi buat saya kerana jarang-jarang sekali saya berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang amat berguna ini.
Jangan lepaskan peluang yang amat berharga ini, sertai saya di Iclass Internet Design sekarang! InsyaAllah apa yang saya bimbing anda semua nanti boleh membawa keuntungan dan manfaat kepada perniagaan atau perkhidmatan anda. - Razzi Rahman CEO IKSB, in house Designer IKSB.
Apa pendapat mereka yang di FACEBOOK?
03_qistina
01_almyra
02_yus
05_noriz
Qistina Balqis - Awesome.. best sesangat attend iClass ni.. banyak teknik saya pelajari dari sifu hebat Razzi Rahman yang betul-betul mantap skilnya untuk design yang very impressive and unique.. Serius best.. Rugi siapa tak join class ni.. huhu.. Congrats & good job, sifu Razzi Rahman.
Al-Myra Nabila - Wow wow.. iClass ni memang best. Saya dah pergi kelas ni. Dalam iClass ni tahap kagum LUAR BIASA. Sifu Razzi Rahman kata ni hanya basic untuk design tapi apa saya tengok apa yang diajar bukan basic tapi macam PRO. Serius rugi tak pergi. Internet marketer sangat memerlukan because IMPRESSIVE PICTURE WILL SELL!!!... biasa-biasa picture cannot sell.. huhu.
Yusnisah Mohd Yusar - Kelas yang happening, teknik yang mudah difahami, ilmu yang saya cari-cari selama ini kerana internet adalah u2018kedai mayau2019 saya, kelainan dalam mengetengahkan produk amatlah penting untuk bersaing dengan pesaing-pesaing saya.. walaupun basic, ianya seperti sudah lengkap seperti kelas advance.. rasa macam nak join sekali lagi nak2 pulak sifu nya juga sempoi. ;)
Noris Noraz - First bila tengok je website cintagrafik.com tu perkataan pertama keluar adalah wow.. memang hebat dan amazing...suka sangat dengan design yang dibuat...warna yang attractive, susunan kemas dan memang cantik ar kreatif... bestnya kalau pandai buat design kereatif macam tu. Terbaik la, ini mendorong saya untuk lebih belajar tentang design. Memang ilmu yang diajar kat Iclass bermanfaat walaupun sekejap. banyak ilmu baru yang dapat dipelajari... yang tinggal hanya diri sendiri untuk terus practice agar lebih kreatif dan mahir... tak rugi attend class.
Teknik paling penting PRODUCT EDITING!... belajar ke tak?
biskut22
BELAJAR! Mesti.... Bayangkan betapa ramainya peniaga menjual produk yang sama, benda sama, rasapun lebih kurang sama.

Ini selalu berlaku akibat memilih perniagaan 'TRENDY' dan yang 'POPULAR', perniagaan begini akan memberi saingan yang tinggi kerana ramai orang yang kejar mengejar ingin melakukannya.

Jadi sekiranya penampilan anda, atau design anda biasa-biasa saja, maka anda pasti akan ketinggalan. PLUS cara anda MEMPROMOSI produk pun lebih kurang sama dengan orang lain, maka nasib-nasib sajalah jika ada jualan dan untung.

TETAPI, jika anda ubah perspektif pelanggan, ubah cara promosi anda, ubah apa yang mereka biasa lihat atau ubah seperti orang ramai lakukan kepada sesuatu yang berbeza, outstanding dan lain dari yang lain seperti gambar di sebelah ini...pastinya produk/servis/perniagaan anda juga akan nampak lebih unik, ada kelainan dan lebih hebat dari pesaing-pesaing anda!
Benefit 1 : Dengan pengetahuan simple editing sahaja, anda boleh menjadikan produk anda lain dari yang lain. Ini pastinya akan membawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi.
Benefit 2 : Lihatlah contoh di sebelah ini. Dan bayangkan pula jika teknik ini dilakukan untuk industri anda. Pelanggan anda pasti akan teruja!
Benefit 3 : Pengetahuan dalam produk editing, pasti akan menjauhkan pesaing anda.
Benefit 4 : Dapat pula edit mengikut citarasa anda, atau pun pasaran anda. Bisnes pasti berjaya!
biskut2
"Sejujurnya saya sendiri teruja setiap kali mengajar di Iclass. Kami bertepuk tangan dan bersorak gembira kerana hanya dalam masa yang singkat, dapat membuat design yang memukau, perghhh...CEPAT PANDAI dan BERGUNA pula untuk perniagaan anda!"

Sepatah dua kata dari peserta-peserta lepas yang terdiri daripada usahawan-usahawan online BERJAYA!


aidil
nurul
06_amoi
img06

Bilangan pelajar-pelar yang telah menyertai Iclass Grafik semenjak dari 2015 lagi juga, semakin NAIK...dan pastinya Iclass grafik, 100% telah banyak membantu dan memuaskan!
g

Iclass seterusnya... dalam masa hanya tinggal...

iclass_logo_Express_2018
Next Date : Iclass Grafik Express - 1 Disember 2018
\

DAFTARLAH SEKARANG!

dan dapatkan tawaran EARLY BIRD potongan diskaun sebanyak RM100 off! - SEBELUM 15 November 2018!
voucher_1000

2 BONUS Ebook Tutorial langkah demi langkah yang bernilai RM100 - SECARA PERCUMA! 
Ini pasti memudahkan anda lagi untuk menyiapkan pelbagai projek-projek yang bakal anda reka!

ebookcover_1_0
ebookcover_2_0
double
offer1
Buatkan pembayaran dan hubungi, Admin di talian : 03-77292277

Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Fee : Iclass Grafik Express : Rm350
  • No akaun : 153038976641
  • Daftar segera dan dapatkan yuran potongan rm100
off
  • *PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "Iclass Grafik Express"
Nyatakan bersama maklumat-maklumat berikut :
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Peserta
- Jumlah Bank-in
'CONFIRM' kan penyertaan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi: Admin IKSB di talian : 0377292277
Iclass Grafik Express ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd
iksb