Kuasai Grafik dengan VIDEO TUTORIAL GRAFIK EXPRESS! 1 hari belajar, 1000 design boleh reka. KHAS buat Usahawan Online!

"TAK PERLU ONLINE! 'tiada lagi line lembab', sangkut-sangkut atau hang!.
Tonton BILA-BILA MASA SAHAJA! BARU BEST :)"

Cepat, ringkas, mudah dan menguntungkan anda! ...tak buang masa!

Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda boleh UNTUNG BESAR di INTERNET? Apa lagi jika anda mengetahui berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan bisnes anda, ANDA LAGI UNTUNG!

- Razzi Rahman, CEO, Author, Designer & Singer
Video Grafik Express adalah Sesi belajar grafik video tutorial yang Membantu Usahawan Online, mencantikkan laman web dan media sosial posting agar memberi keyakinan tinggi kepada pelanggan. Tidak seperti pembelajaran grafik lain, VIDEO TUTORIAL GRAFIK EXPRESS mengajar anda jalan cepat pandai grafik, video mudah design, dengan hasil yang bermutu tinggi untuk bisnes anda berjaya menjana pendapatan!

Bawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi dengan

GRAFIK yang MEMUKAU MATA pelanggan anda!

Penting 1 : Pikat pengunjung laman web anda dengan gambar-gambar yang cantik untuk menarik minat mereka agar terus melayari laman itu.
Penting 2 : Dengan penampilan yang menawan hati dan memukau mata pelanggan, peluang membuat jualan adalah lebih tinggi.
Penting 3 : Yakinkan pelanggan anda dengan rekabentuk produk yang menarik dan lawa, agar mereka mudah untuk membuat belian.
Penting 4 : Tampil lebih unik, lain dari pesaing anda. Jenama anda akan mudah dikenali dan diingati.

"Tengok...betapa penting grafik design untuk perniagaan anda!"

Pelbagai teknik grafik yang boleh anda kuasai!

Teknik Produk Editing

product
Pentingnya produk editing dalam ilmu grafik adalah kerana ianya boleh membezakan kita dari pesaing. Seterusnya menaikkan level kualiti produk kita untuk tampil lebih profesional!

Teknik Text/Typography

ig02
Teknik editing text, nampak simple. Tetapi ramai yang tidak mahir. Hanya sekadar tahu basic sahaja. Sangat bagus sekiranya kita mahir dalam text dan kita boleh edit poster, card, broschure, flyers dan sebagainya dengan mudah.

Teknik Image Manipulation

insta70
Memanipulasi satu-satu image, akan menjadikan ia nampak unik sehingga boleh menarik pelanggan untuk berhenti dan melihat, berfikir, tersenyum dan akhirnya terpikat.

Teknik Material Displacement

insta_18
Satu lagi teknik grafik editing yang unik dan menarik kepada perekanya dan sudah tentulah kepada yang melihatnya. Rugi jika tidak tahu bagaimana ia dilakukan.

Teknik Poster FX

insta_19
Seni kesan khas di poster selalu digunakan untuk mempromosi sesebuah movie. Bayangkan jika poster bisnes anda kelihatan seperti satu movie, power tuuu!

Teknik Face Editing

product5
Ilmu Grafik editing yang cukup tinggi jika anda dapat menguasa Face Editing! In fact, anda boleh edit apa sahaja apabila anda sudah mahir dalam teknik ini.

"Anda tidak mahu bisnes anda nampak 'cheap', tak berkualiti, tiada nilai. Jadi kenalah tampilkan yang terbaik dari segi grafik design!"

Apa.., 'buat ala kadar pun dah cukup, biasa-biasa je?' ...MAKA, bisnes anda juga akan nampak ala kadar dan pasti akan dianggap biasa-biasa saja. - Hakikatnya, Pelanggan, walau membayar murah, TETAP mahu yang terbaik, tercantik dan berkualiti tinggi! Jadi, beri apa yang mereka mahu, PENAMPILAN YANG PALING MENAWAN!

"Ahh tension!...lawa-lawanya bisnes orang lain, bisnes aku macamana ni?!"

Semua pesaing tampil penuh hebat! Semua usahawan tonjolkan bisnes yang berkualiti tinggi, baik imej produk yang menarik, mahupun imej perkhidmatan yang pasti dikehendaki. Anda masih ditakuk lama, tidak melakukan apa-apa... anda mulai risau, kerana mungkin anda sudah ketinggalan!

lost

Jangan tension-tension ;) ... Video Tutorial Grafik boleh membantu anda mencantikkan lagi bisnes online anda!

  • Belajar melalui Video, MUDAH! Semua jelas terpampang untuk anda. follow je.
  • Dengan Video tutorial, TAK PERLU TERSANGKUT-SANGKUT macam di online kelas selalu tu bila internet line teruk!
  • Kalau 'slow' pun tak apa, VIDEO TUTORIAL sentiasa tersedia untuk kita belajar bila-bila masa sahaja.
  • Belajar grafik mengikut timing kita sendiri, memang seronok. Nak belajar 15min, boleh stop dulu video tutorial tu. Kemudian boleh sambung balik lepas solat :)
  •  
Videotutorial

"Saya tak tahu apa-apa, bolehkah saya buat grafik, ekspres pulak tu?"

customerservice
  • BOLEHHH.... mesti boleh dengan Video Tutorial yang mudah, langkah demi langkah, bersama teknik yang diberikan nanti, ia ringkas dan cepat, anda pasti akan terkejut betapa mudahnya ia.
  • Walau express, tapi teknik mudah, shortcut, ringkas dan berkesan. Sebenarnya dalam grafik ni, tak perlu nak buat lebih-lebih sangat. "KEEP IT SIMPLE!"
  • Anda belajar sikit-sikit pun sudah cukup untuk buat image yang menarik hati followers maupun pelanggan! Kalau rajin, lagilah menjadi-jadi laman web anda nanti dengan design power.
  • Kadang-kadang kita yang 'zero' pengetahuan grafik akan tertanya-tanya, bolehkah kita buat?  - Dengan teknik mudah dan cepat yang dipraktikkan, walau anda bukan seorang designer, tiada bakat dalam grafik, ZERO knowledge, ANDA TETAP BOLEH MELAKUKANNYA!

"Video tutorial ini 'BASIC' sahaja?. Tak perlu advance graphic knowledge?"

Anda tidak perlu bijak IT untuk belajar tutorial ini. Anda juga tidak perlu hebat grafik. Video Tutorial ini mengajar khas untuk mereka yang nak tahu BASIC dan mahu buat gambar cantik, that's good enough!

Sedikit pengetahuan Grafik anda perolehi, sudah boleh memberi

KEUNTUNGAN BESAR KEPADA ANDA!

insta_08
Apa yang anda fikirkan apabila melihat gambar di sebelah? Dengan hanya sedikit kreativiti dimasukkan ke dalam satu image, telah menyampaikan maksud yang amat berkesan kan?

Begitulah pentingnya grafik dan design dalam menyampaikan maksud seterusnya membuka minda pelanggan untuk membuat belian. Dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda sudah boleh UNTUNG BESAR! Apa lagi jika anda dapat tahu berbagai Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan perniagaan anda, memang lagi untunglah! JADI GUNAKAN KELEBIHAN ini untuk menghadapi pesaing anda!

Berbeza dengan cara pembelajaran lain, Iclass Design membawa anda mudah dan cepat mengetahui berbagai teknik-teknik asas berkesan dan menguntungkan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing.

Lebih menguntungkan lagi, anda berpeluang mempelajari segala-gala ilmu dan selok belok bidang designing ini dari seorang designer yang sudah lebih 10 tahun berpengalaman di dalam bidang design dan kini sedang berkhidmat di syarikat Jutawan Internet Malaysia, Irfan Khairi Sdn Bhd sebagai CEO & Ketua Designer. Malah beliau sendiri telah mendapat bimbingan secara terus dari Encik Irfan Khairi.

Nota Penting dari Irfan Khairi...

irfankhairi_testimoni
Irfan Khairi Check this out... ini adalah antara manfaat mengapa perlu tahu serba sedikit / basic mengedit gambar... gambar original di atas... gambar edit di bawah. Itu2019s my Facebook cover image!

Sebenarnya masa ambik selfie gambar di statue of liberty tu, hari mendung... tetapi di Facebook cover image, saya jadikan langit biru.

Few things boleh buat bila pandai edit

1. Saya ubah langit mendung jadi biru...
2. Tambahkan text call for action di kiri untuk dapat call sekiranya client nak minta talks/ceramah/jemputan
3. Letak jenama OpenUni.com.my supaya orang sentiasa ingat the product at the top left.
4. Letak info to get email address (ingat module 7) di bahagian kanan.

So, learning graphic edit walaupun basic akan membantu perniagaan anda. Do join iClass! At RM200, it's a steal... murah sangat-sangat compare to ilmu big boss Razzi Rahman sampaikan. ps: Teringat lagu Mendung x bererti hujan. ;)

Kenali "The Designer"

Razzi Rahman adalah CEO/Designer kepada Irfan Khairi Sdn Bhd, syarikat milik Jutawan Internet terkenal, Irfan Khairi. Just a simple guy, really...yang suka berkongsi pengalaman-pengalaman yang boleh memberi manfaat. Razzi juga merupakan penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta terlaris di pasaran dan juga penulis 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
1_ebooks2
Beliau juga adalah Chief Editor/Designer Majalah Inspirasi Kejayaan (IK), dan semenjak dari dulu, kini dan selamanya, Razzi Rahman adalah seorang penyanyi! Telah menerbitkan 3 album. Dengan lagu-lagu popular, Syakila, Rembulan Kesiangan, Ke Dasar Cinta mu, dan terbaru KERANA bersama Irfan Khairi.
chief
Kepakaran Razzi definitely writing & designing! Dan kini sudahlah tiba masanya beliau berkongsi ilmu yang telah bertahun-tahun dipelajari dan dibimbing oleh Jutawan Internet sifu terbaik, Irfan Khairi - Ketahui lebih lanjut story ini... klik di sini
razrock

Mungkin anda sedang mengalami Masalah-masalah ini?

Anda tahu buat laman web, tapi tak tahu nak cantikkan?
Anda mahu produk anda kelihatan profesional tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya?
Anda juga mahu promosi poster/flyers/broschure produk anda kelihatan cantik tetapi tidak tahu teknik grafik design?
Anda letih memikirkan bagaimana menarik ramai pelanggan dengan image-image perniagaan anda?
Anda mahu jenama perniagaan anda kelihatan menarik, memberangsangkan?
Anda mahu edit background image yang tidak cantik, kotor, tidak ceria, tukar kepada yang bersih dan menarik?
Anda mahu membuat cover image facebook anda lebih mendapat perhatian ramai?
Anda mahu gambar diri anda sendiri nampak smart dan profesional?
Anda mahu ubah setiap image di media sosial anda agar kelihatan menarik dan membuatkan ramai bertanya tentang produk/perniagaan anda?

TIPS! Designer IKSB, Saya, Razzi Rahman @ Brother Love akan membimbing anda dalam kesemua projek dan topik rekabentuk grafik & image editing untuk membawa perniagaan/perkhidmatan anda ke tahap yang lebih hebat daripada pesaing-pesaing anda... dengan cara yang lebih mudah!

Pelajari 20 Video Tutorial, dengan teknik-teknik grafik editing yang pantas dan ringkas untuk tampilkan perniagaan anda dengan lebih hebat!

  • Untuk tampil hebat, anda perlu grafik yang hebat. Jadi, kenalah design produk anda bagaikan satu hadiah yang menarik, sehingga pelanggan amat ingin memilikinya!
  • Grafik untuk bisnes anda adalah seumpama Icing di atas kek, tanpanya, kek tidak akan kelihatan menarik!
  • Pentingnya design yang memikat adalah kerana anda mahu memikat semua orang untuk membeli dengan anda.
  • Bila produk/perkhidmatan anda di Design dengan cantik dan memukau, anda telah menang dari pesaing anda dalam faktor untuk mendapatkan pelanggan.
  • Kadang-kadang, kata-kata dah cantik dan promosi cukup membantu, produk dah power, tapi hanya kerana design keseluruhan tidak menarik mana... kurang memikat, maka pelanggan akan rasa keinginan untuk memiliki tu kurang, akibatnya... "Beli lain kalilahhh"
  • Jangan paklai takat muat saja. Kalau ikut suka masuk, tak berkualiti pun letak juga, maka bisnes anda dengan sendiri dianggap tak berkualiti juga.
  • Gambar-gambar yang dimuatkan juga amat penting untuk dipamerkan secara profesionally. Sebab itulah ianya harus di design/edit dengan cantik.
  • Sangat penting design yang memikat dan memukau sebenarnya, kerana ia adalah seperti satu AUTO CALL for action untuk pelanggan terus membuat belian tanpa berfikir panjang... "WOW, cantiklah, WOW memikatlah... NAK BELI!"
  • Logiknya, tiada orang membeli sesuatu yang tak cantik, tak memikat. Semua orang mahu memiliki yang cantik, yang menawan, yang terbaik!
  • Dengan design yang cantik dan memikat, BISNES AKAN KELIHATAN HEBAT, sudah pasti pelanggan bertambah suka dan mudah untuk membeli.
"Saya sendiri teruja dengan Video Tutorial ini. Ramai yang cakap happy sangat bila dah pandai design dalam masa singkat, dapat membuat design yang memukau, perghhh...CEPAT PANDAI dan BERGUNA pula untuk perniagaan Online anda!"
Komen ringkas dari mereka yang dah join...
lynn
04_fatonah
amy
Lynn Rosaria Yamin - Simple, easy, padat & bermanfaat... 4 perkataan untuk describe Iclass Internet Design by saudara Razzi Rahman
Fatonah MJ Fatonah - Kursus terbaik, modul asas teratur, tips-tips berkesan dan yang terbaik bimbingan selepas kelas... terimakasih banyak Razzi Rahman sudi guide saya step by step...
Amy Akalmas - Nanti bila buat next ICLASS ADVANCE sifu Razzi, confirm saya join!
Saya di sini untuk Membantu anda!
img03
Jauhkan pesaing-pesaing anda dengan menjadi lain dari yang lain. Banyak yang akan anda dapat pelajari dari Icass Internet Design. Di sinilah bermulanya era baru dalam bidang perniagaan anda. Di sinilah anda mulakan perubahan di dalam perniagaan anda. Di sini anda mulai boleh mengorak langkah jauh dalam mencapai cita-cita untuk menjadi usahawan yang berjaya.
YA....Bersama-sama saya, kita akan mempelajari sedikit ilmu grafik design khas buat perniagaan online, anda bisa mengubah dunia! Perkongsian ini sebenarnya amat peribadi buat saya kerana jarang-jarang sekali saya berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang amat berguna ini.
Jangan lepaskan peluang yang amat berharga ini, sertai saya di Iclass Internet Design sekarang! InsyaAllah apa yang saya bimbing anda semua nanti boleh membawa keuntungan dan manfaat kepada perniagaan atau perkhidmatan anda. - Razzi Rahman CEO IKSB, in house Designer IKSB.
Apa pendapat mereka yang di FACEBOOK?
03_qistina
01_almyra
02_yus
05_noriz
Qistina Balqis - Awesome.. best sesangat attend iClass ni.. banyak teknik saya pelajari dari sifu hebat Razzi Rahman yang betul-betul mantap skilnya untuk design yang very impressive and unique.. Serius best.. Rugi siapa tak join class ni.. huhu.. Congrats & good job, sifu Razzi Rahman.
Al-Myra Nabila - Wow wow.. iClass ni memang best. Saya dah pergi kelas ni. Dalam iClass ni tahap kagum LUAR BIASA. Sifu Razzi Rahman kata ni hanya basic untuk design tapi apa saya tengok apa yang diajar bukan basic tapi macam PRO. Serius rugi tak pergi. Internet marketer sangat memerlukan because IMPRESSIVE PICTURE WILL SELL!!!... biasa-biasa picture cannot sell.. huhu.
Yusnisah Mohd Yusar - Kelas yang happening, teknik yang mudah difahami, ilmu yang saya cari-cari selama ini kerana internet adalah u2018kedai mayau2019 saya, kelainan dalam mengetengahkan produk amatlah penting untuk bersaing dengan pesaing-pesaing saya.. walaupun basic, ianya seperti sudah lengkap seperti kelas advance.. rasa macam nak join sekali lagi nak2 pulak sifu nya juga sempoi. ;)
Noris Noraz - First bila tengok je website cintagrafik.com tu perkataan pertama keluar adalah wow.. memang hebat dan amazing...suka sangat dengan design yang dibuat...warna yang attractive, susunan kemas dan memang cantik ar kreatif... bestnya kalau pandai buat design kereatif macam tu. Terbaik la, ini mendorong saya untuk lebih belajar tentang design. Memang ilmu yang diajar kat Iclass bermanfaat walaupun sekejap. banyak ilmu baru yang dapat dipelajari... yang tinggal hanya diri sendiri untuk terus practice agar lebih kreatif dan mahir... tak rugi attend class.
Teknik paling penting PRODUCT EDITING!... belajar ke tak?
biskut22
BELAJAR! Mesti.... Bayangkan betapa ramainya peniaga menjual produk yang sama, benda sama, rasapun lebih kurang sama.

Ini selalu berlaku akibat memilih perniagaan 'TRENDY' dan yang 'POPULAR', perniagaan begini akan memberi saingan yang tinggi kerana ramai orang yang kejar mengejar ingin melakukannya.

Jadi sekiranya penampilan anda, atau design anda biasa-biasa saja, maka anda pasti akan ketinggalan. PLUS cara anda MEMPROMOSI produk pun lebih kurang sama dengan orang lain, maka nasib-nasib sajalah jika ada jualan dan untung.

TETAPI, jika anda ubah perspektif pelanggan, ubah cara promosi anda, ubah apa yang mereka biasa lihat atau ubah seperti orang ramai lakukan kepada sesuatu yang berbeza, outstanding dan lain dari yang lain seperti gambar di sebelah ini...pastinya produk/servis/perniagaan anda juga akan nampak lebih unik, ada kelainan dan lebih hebat dari pesaing-pesaing anda!
Benefit 1 : Dengan pengetahuan simple editing sahaja, anda boleh menjadikan produk anda lain dari yang lain. Ini pastinya akan membawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi.
Benefit 2 : Lihatlah contoh di sebelah ini. Dan bayangkan pula jika teknik ini dilakukan untuk industri anda. Pelanggan anda pasti akan teruja!
Benefit 3 : Tidak perlu lagi nak upah orang. Dah la bila nak tukar kena upah lagi. Now, anda tukarlah berapa kali anda nak tukar :))
Benefit 4 : Dapat pula edit mengikut citarasa anda, atau pun pasaran anda. Bisnes pasti berjaya!
Benefit 5 : Dapat design laman web anda cantik-cantik, perghhh untung!
Benefit 6 : Bila pandai grafik, boleh promo power-power kat Facebook!
Benefit 7 : Intagram yang berjaya adalah yang menampilkan gambar yang lawa-lawa dan cantik. Untunglah anda jika anda pandai design.
Benefit 8 : Masa pun jimat, kalau tunggu orang design kat kita tah bila siapnya. Now kita boleh jimat masa. Untunglah, anytime boleh design. Ikut suka kita.
biskut2

Sepatah dua kata dari peserta-peserta lepas yang terdiri daripada usahawan-usahawan online BERJAYA!


aidil
nurul
06_amoi
img06

Bilangan pelajar-pelar yang telah memiliki Video Tutorial Grafik Express, semakin bertambah hari demi hari dengan kepuasan 100% memuaskan!
g

Miliki pakej 20 Video Tutorial Grafik Express, sekarang!

video

Dari pembelian ini, anda akan dapat kesemua free gift di bawah:

7 Free Gifts, Value RM880 untuk anda!

"...Ya!, dengan mendapatkan Video Tutorial sekarang anda turut mendapat pelbagai pemberian percuma, yang bakal membantu design grafik anda nanti."

Jom.., 'Miliki kesemua pemberian percuma yang sangat bernilai ini, anda tidak akan dapat di mana-mana!'
Daftar sekarang untuk mendapatkan...Pakej Kickstart Unik ini,hanya di sini :
Free Gift 1 :
100 Koleksi Idea grafik - khas untuk rujukan utama anda memulakan design
Bernilai : Rm100
100


"2 BONUS Ebook Tutorial langkah demi langkah - PERCUMA!  Ini pasti memudahkan anda lagi untuk menyiapkan pelbagai 10 projek-projek yang bakal anda reka!"

Free Gift 2 :
Ebook Tutorial Iclass
Basic Level
70 pages

Bernilai : Rm50
ebookcover_1_0
Free Gift 3 :
Ebook Tutorial Iclass
Intermidiate/advance

90 pages

Bernilai : Rm70
ebookcover_2_0


Free Gift 4 : 
12 Project GIMP tersedia untuk anda.

Bernilai : Rm360
gimpproject


Free Gift 5 :
50 Special Buttons - customised
Bernilai : Rm100
buttons


Free Gift 6 :
50 Fb Cover Image - For your inspiration and ready to use
Bernilai : Rm100
coverimage_free


Free Gift 7 :
50 Special FX - ready to use
Bernilai : Rm100
power
double

Pembayaran Debit/Kredit kad

Klik pada kotak harga untuk memilihh pembayaran penuh atau early bird discount, dan kemudian klik PAY NOW button untuk
membuat pendaftaran. - Paypal are authorized retailer for goods and services provided by www.razzirahman.com
 

Pilih Pembayaran anda

 

ATAU

Pembayaran Bank-in/Online transfer

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Harga : Pakej 20 Video Tutorial Grafik Express : Rm350
  • No akaun : 153038976641
  • *PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke hellorazzirahman@gmail.com dengan tajuk email "Order Video Tutorial Grafik Express"
Nyatakan bersama maklumat-maklumat berikut :
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Bank-in
'CONFIRM' kan pesanan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi whatsapp: Admin IKSB di talian : 0195537088
Grafik Express ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd
iksb