Modul 12 - Ebook Cover Design

Di Malaysia sahaja, beribu-ribu ebook yang ada dijual di pasaran online. Namun kebanyakannya tidaklah menonjol designnya seperti ebook-ebook luar negara. Dengan rekabentuk menawan, memberi manfaat, cantik dan menarik, ia boleh menjanjikan sesebuah ebook itu laris di pasaran! Bagaimanakah caranya untuk mencipta ebook cover design yang mempersonakan pembaca dan pelanggan hingga ingin terus membeli dan memilikinya?

Di dalam video ini adnda akan pelajari beberapa tip penting yang boleh membezakan design ebook itu lain dari yang lain. Dengan faktor-faktor yang boleh menarik pelanggan menjadi pembeli. Pelajarinya hari ini!

(Untuk video berkualiti tinggi, selepas PLAY, sila KLIK option HD 1080 dan KLIK  full screen kotak di bawah sebelah kanan sekali.)

Selamat Mencuba, Good Luck!

Copyrights @ www.cintagrafik.com

Hakcipta Terpelihara 2022  ©  Razzi Rahman Productions. Dilarang memuat turun mana-mana video dari laman www.CintaGrafik.com ini. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada digital, elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali. Pihak syarikat tidak teragak-agak untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang sekiranya ada berlaku perlanggaran syarat-syarat dan terma ini. Terimakasih.