Modul 15 - Photo Colour Enhancement

Gambar dari phone atau kamera, selalunya tidak seterang yang kita mahu. Malah kadang-kadang kita tak sedar pun potential gambar yang kita ada itu, yang sebenarnya boleh nampak lebih cantik. Teknik Photo Colour Enhancement adalah dengan menggunakan beberapa cara mudah, yang boleh kita ENHANCE kan, atau menaik tarafkan gambar asal, menjadi lebih terang, cantik dan menarik.

Mungkin anda sudah berpuas hati dengan gambar yang anda ambil melalui smart phone anda hari ini. Namun, sebenarnya, anda tidak menyedari akan potensi gambar tersebut yang mana boleh menjadi jauh berkualiti dari yang asal. Cubalah!

(Untuk video berkualiti tinggi, selepas PLAY, sila KLIK option HD 1080 dan KLIK  full screen kotak di bawah sebelah kanan sekali.)

Selamat Mencuba, Good Luck!

Copyrights @ www.cintagrafik.com

Hakcipta Terpelihara 2022  ©  Razzi Rahman Productions. Dilarang memuat turun mana-mana video dari laman www.CintaGrafik.com ini. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada digital, elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali. Pihak syarikat tidak teragak-agak untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang sekiranya ada berlaku perlanggaran syarat-syarat dan terma ini. Terimakasih.