Modul 18 - Texturing Background

Betul, membuang background menjadikan ia putih akan menampakkan product atau barangan promosi anda akan nampak menonjol dan menarik. Dan teknik itu telahpun dipelajari dalam video tutorial yang lepas. However...

Membuang background, kemudian menambah dan menukarkan background TERPILIH, juga tentu pasti memberi daya tarikan yang jauh lebih menarik, especially untuk poster atau post di sosial media anda. Cubalah teknik ini, anda pasti akan teruja!


(Untuk video berkualiti tinggi, selepas PLAY, sila KLIK option HD 1080 dan KLIK  full screen kotak di bawah sebelah kanan sekali.)

Selamat Mencuba, Good Luck!

Copyrights @ www.cintagrafik.com

Hakcipta Terpelihara 2022  ©  Razzi Rahman Productions. Dilarang memuat turun mana-mana video dari laman www.CintaGrafik.com ini. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada digital, elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali. Pihak syarikat tidak teragak-agak untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang sekiranya ada berlaku perlanggaran syarat-syarat dan terma ini. Terimakasih.