Modul 20 - Face editing - MAKE UP!

Another MAGIC! - The Saga continues... SAMBUNGAN dari 2 video face editing sebelum ini, Modul 20 membawa anda kepada another level designing... which is, MAKE UP! ya siapa sangka, wajah manusia boleh di make up dengan menggunakan peralatan digital. ianya lebih mudah, cepat dan sempurna.

Sebelum itu, sekiranya anda belum siap belajar video face editing yang lepas, pelajarilah yang itu dahulu sebaik-baiknya, kemudian harungi video tutorial ini. Anda pasti teruja! Anda yang decide nak make up warna apa dan macamana. jangan pakai conteng saja ya, ada baiknya anda google wajah supermodel dan refer wajah yang cantik di make up tersebut. Pasti resultnya akan lebih menarik. Let's happy-happy design dalam video turorial ini, JOM MAKE UP!


(Untuk video berkualiti tinggi, selepas PLAY, sila KLIK option HD 1080 dan KLIK  full screen kotak di bawah sebelah kanan sekali.)

Selamat Mencuba, Good Luck!

Copyrights @ www.cintagrafik.com

Hakcipta Terpelihara 2022  ©  Razzi Rahman Productions. Dilarang memuat turun mana-mana video dari laman www.CintaGrafik.com ini. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada digital, elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali. Pihak syarikat tidak teragak-agak untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang sekiranya ada berlaku perlanggaran syarat-syarat dan terma ini. Terimakasih.