Modul 3.0 - Facebook Cover Image

Teknik paling mudah dan menarik dipelajari adalah facebok cover image/photo. Boleh diaplikasikan di fb page juga atau untuk header website anda. Cover image atau Header untuk website adalah perkara yang lebih kurang sama. Ianya bertindak sebagai PINTU DEPAN kedai anda. Bayangkan kalau depan kedai anda tidak kelihatan menarik dan  membosankan, "ada ke orang nak masuk?" atau dalam erti kata online, "ada ke yang nak klik masuk?"

Design cover image, atau header ini kena menarik, kena unik dan memikat pelanggan untuk mahu mengetahui lebih lanjut lagi. Mesti buat pelanggan, terfikir "apa yang dia jual kat dalam ya?" ...barulah ada yang masuk.

(Untuk video berkualiti tinggi, selepas PLAY, sila KLIK option HD 1080 dan KLIK  full screen kotak di bawah sebelah kanan sekali.)

Selamat Mencuba, Good Luck!

Copyrights @ www.cintagrafik.com 2020

Hakcipta Terpelihara 2020  ©  Razzi Rahman Productions. Dilarang memuat turun mana-mana video dari laman www.CintaGrafik.com ini. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada digital, elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali. Pihak syarikat tidak teragak-agak untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang sekiranya ada berlaku perlanggaran syarat-syarat dan terma ini. Terimakasih.